Hoe werkt scriptiehulp.eu voor studenten

Gepost in informatie

Opdrachtgevers / Studenten (als je hulp met je scriptie nodig hebt)

Stap 1:
Plaats gratis je opdracht

Plaats gratis en vrijblijvend je opdracht: Van een klein beetje hulp bij je scriptie tot zware ondersteuning. Alle hulp van groot tot klein is mogelijk. Let er wel op dat je je opdracht zo goed mogelijk omschrijft. Op die manier kan de scriptie-hulp je het beste bod doen. Denk hierbij aan het gewenste niveau, de opleiding, waar je bent, hoe veel tijd je nog hebt etc. Beter te veel informatie dat te weinig! Hier staan enkele tips.

Stap 2:
Experts reageren op jouw opdracht

Na het plaatsen van je (goed omschreven) opdracht worden er gerichte biedingen geplaatst door bijvoorbeeld: andere studenten, experts op het vakgebied, afgestudeerden en professionele scriptie-hulp bureaus.

Stap 3:
Vergelijk en kies je scriptie-hulp

Vergelijk de bieders op basis van hun vakgebied, eventuele referenties en manier van communiceren. Op die manier creëer je een zo compleet mogelijk beeld van de prijs-kwaliteitverhouding. Kies vervolgens de scriptie-hulp die het beste bij jou en jouw opdracht / scriptie past.

Stap 4:
Geef een referentie / beoordeling

Maak duidelijke afspraken met de scriptie-hulp over de uitvoering van jouw opdracht, het liefst schriftelijk. De scriptie-hulp zal aan de slag gaan. Vergeet niet de scriptie-hulp een referentie te geven voor zijn of haar verrichte werk! Op die manier help je de scriptie-hulp en je collega-studenten een om een goede inschatting te maken van de kwaliteit van het werk van deze scriptie-hulp op scriptiehulp.eu.

 

 

 

Tags: studenten hoe werkt het